De Vespa Sprint is de scooter, voor als jij lekker wil touren in de zomer met familie, vrienden of je geliefde. De Vespa Sprint is een leuke, fijne en sportieve scooter. De Vespa Sprint is beschikbaar in veel verschillende kleuren, vaak kun je zelfs de scooter in jouw eigen gewenste custom kleur laten spuiten. De scooter is ideaal voor kleine afstanden. De Vespa Sprint komen in twee verschillende opties, namelijk snorfiets (blauw kenteken) of bromfiets (geel kenteken). Het verschil zit hier dan met een blauw en geel kenteken, blauw kenteken gaat 25 KM/U, geel kenteken gaat 45 KM/U, daarnaast volgt de snorfiets de regels van een fietser en de bromfiets de regels van de auto. De nieuwe Vespa Sprint is standaard voorzien:

  • Kleur naar keuze
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Injectie motorblok
  • Mooie afwerking
  • Mooi en fijn zadel

Meegeleverd

  • Gebruikershandleiding
  • 2 sleutels
  • 2 spiegels

De Vespa Sprint kan ook zelf worden samengesteld, waardoor je jouw scooter helemaal naar jouw eigen smaak kan maken. Je kan hierbij verschillende opties aanpassen, zoals de kleur, accessoires, verlichting, zadels, beveiliging, uitlaat, snelheid en beenkleden.

Kleur

Er kan een kleur worden gekozen, dit kan een standaard kleur zijn of een custom kleur. Een custom kleur wordt speciaal gespoten in de kleur die jij hebt aangegeven. De Vespa wordt dan helemaal uit elkaar gehaald en wordt in de juiste kleur gespoten. 

Accessoires 

Er zijn veel accessoires waar uit te kiezen valt. Er zijn handige opties zoals : windschermen, achterdrager of oppakbeugel. Een windscherm is erg handig voor wind, in de zomer voor vliegen en in de winter voor regen. 

Valbeugels is ook een erg handige optie, de beugels geven bescherming wanneer de scooter omvalt. De valbeugels geven daarnaast de scooter ook een leuke, mooi en stoere look.

Verlichting

De verlichting van de scooter geeft de scooter een stoere look. Je kan verschillende verlichting voor de knipperlichten en de koplamp kiezen. De de meeste custom verlichting is led. De verlichting komt in veel varianten, hierbij kan jij je verlichting kiezen die jij mooi vindt op jouw Vespa. 

Zadels

De zadel is natuurlijk erg belangrijk, want je wil natuurlijk wel fijn en zacht zitten. De zadels komen in verschillende soorten en verschillende kleuren. Je kan ervoor kiezen om een zachtere zadel te nemen en met leuke details in een gewenste kleur. Goede optie voor als je optimaal wilt genieten van jouw ritjes.

Beveiliging

De beveiliging is natuurlijk erg van belang, je weet nooit of dieven interesse hebben in jouw scooter. Beveilig jouw scooter met een alarm of een speciaal gemaakt stuurslot of een dik kettingslot.

Uitlaat

Wil je jouw scooter dik laten klinken met een groffe uitlaat. Onder de Vespa kan ook een groffe Akrapovic uitlaat, voor mooi geluid en een stoer uiterlijk.

Snelheid 

Ben je het zat om zo langzaam te rijden? Dan zijn er speciaal gemaakte begrenzers om jouw Vespa een stuk sneller te kunnen laten rijden.

Beenkleed

Als je in de winter toch met jou Vespa wilt rijden, kies dan voor een scooter beenkleed. Die houdt jou in de winter warm. De perfecte oplossing voor het rijden in de winter!