De beste manieren om uw cruciale stopsysteem te onderhouden en te verbeteren. Het upgraden van het remsysteem van je fiets hoeft geen pijn te zijn aan de achterkant en het hoeft ook niet saai te zijn. Het omruilen van nieuwe remcomponenten kan voor sommigen gewoon een andere onderhoudshoofdpijn zijn, maar het is een van de belangrijkste systemen van je motorfiets.

Om je te helpen je remsysteem beter te laten presteren en er beter uit te laten zien, hebben we een aantal noodzakelijke items verzameld voor regelmatig onderhoud en kwaliteitsvolle aftermarket-producten om te overwegen voordat je je fiets in gebruik neemt. Het beste deel is dat veel van deze onderhouds- / wijzigingsproducten eenvoudig te installeren zijn.

ITEQ remvloeistof vloeistof testerpen

ITEQ remvloeistof vloeistof testerpen
Stop met het gebruik van vuile vloeistof.

Er is geen excuus om een ​​hulpmiddel ter grootte van een pen niet bij de hand te houden, vooral als het uw remsysteem zo goed mogelijk kan laten werken en stoppen. De ITEQ remvloeistof tester pen test snel remvloeistof om u meteen te laten weten of de vloeistof in voldoende goede vorm is om in uw systeem te blijven of dat deze direct moet worden vervangen.

Je zet gewoon de pen aan en doopt de testsondes aan het uiteinde in de remvloeistof. LED-lampjes op de pen geven vervolgens het percentage water in de remvloeistof aan. Het specifieke lampje dat oplicht, laat je vrijwel direct weten of het percentage water laag genoeg is om de vloeistof te laten zoals het is, of geeft aan dat het moet worden vervangen door verse vloeistof voor optimale prestaties.

Russell Speed ​​Bleeder

Remonderhoud wordt sneller of eenvoudiger.
Remonderhoud wordt sneller of eenvoudiger.

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om remleidingen te ontluchten, maar gelukkig zijn er eenvoudige, goedkope hulpmiddelen om het werk gemakkelijker dan ooit te maken. Russell Speed ​​Bleeders zijn de snelste manier om de taak af te handelen, worden per paar verkocht en hebben een eenvoudige eenmansbediening.RECLAME

Deze Speed ​​Bleeders zijn beschikbaar voor een groot assortiment Harley-Davidson-motorfietsen en zijn compatibel met populaire aftermarket-remsystemen van Jay-Brake, Performance Machine, Arlen Ness, Chrome Specialties en meer.01:3116:57

EBC complete dubbel-H gesinterde remblokwisselset

EBC complete dubbel-H gesinterde remblokwisselset
Padwisselkit in een doos.

Je moet meteen weten wanneer je fiets nieuwe remblokken moet hebben. Het gepiep, het gieren, de slechte remreactie – dit zijn allemaal gangbare indicatoren die je vertellen dat het tijd is om de fiets naast je te zetten voor een snelle rembeurt. Om het werk gemakkelijker te maken, biedt EBC een complete remblokset om versleten remblokken in zowel de voorste als achterste remklauwen te vervangen.

Inbegrepen in dit pakket zijn hoogwaardige Double-H gesinterde remblokken die bekend staan ​​als het vlaggenschip van EBC’s remblokken. Deze componenten behoren tot de beste in de game en worden in de VS vervaardigd in een ultramoderne sinterfabriek in Ohio. Of u nu in een droog of nat klimaat rijdt, deze pads helpen uw cruiser elke keer op een dubbeltje te stoppen.

Tarazon voorremrotoren

Een geweldig alternatief voor remsysteemupgrades.
Een geweldig alternatief voor remsysteemupgrades.

Misschien wilt u het uiterlijk van uw fabrieksvoorrotoren veranderen of gewoon upgraden naar een set die betere prestaties biedt. Wat u ook wilt bereiken, deze vervangingsset voor de voorrotor van Tarazon zorgt ervoor.

De hoogwaardige roestvrijstalen rotors leveren duurzaam remvermogen, bieden ideale warmteafvoer en hebben een hardheidsgraad die betrouwbaar vertragen en stoppen op de lange termijn garandeert. Het aantrekkelijke spaakontwerp draagt ​​ook bij aan de visuele aantrekkingskracht van de voorkant en kan een soepele aftermarket voorwiel beter aanvullen.

Oranje cyclus voor hoofdcilinder ombouwset

Oranje cyclus voor hoofdcilinder ombouwset
Je hoeft niet altijd nieuw te kopen.

Ontworpen voor ’96 –’17 Harley-Davidson-modellen met dubbele schijf, levert de voorste hoofdcilinderverbouwingsset van Orange Cycle minder dan $ 20, en bevat alles wat u nodig hebt voor de komende taak.RECLAME

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over contant geld voor een OE-vervangeenheid of geld weggooien op een inferieure aftermarket-hoofdcilinder. Met de herbouwkit van Orange Cycle kunt u uw fabrieks hoofdcilinder goed onderhouden en in een mum van tijd beter dan ooit laten presteren!

Kuryakyn Boss bladrem- en koppelingshendels

Kuryakyn Boss bladrem- en koppelingshendels
Stopkracht in de palm van je hand. 

Nu het remsysteem van uw fiets correct is bijgewerkt en afgesteld, trakteer uzelf op deze Boss Blade rem- en koppelingshendel-set van Kuryakyn. Dit is een directe vervanging van de standaardhefbomen met een kabelaangedreven koppeling op veel Harley-Davidson-modellen.

Deze supergladde hendels hebben een breed, diep ontwerp en bieden meer oppervlakte voor eenvoudige bediening en volledige bewegingsvrijheid. Het gegoten aluminium materiaal is gecoat met een glanzende zwarte afwerking voor een stijlvol / klassiek uiterlijk dat met elke stijlfiets werkt.