Er worden steeds meer elektrische auto’s verkocht. Die auto’s moeten worden opgeladen. Er moeten dus steeds meer laadpalen worden geplaatst. Dankzij bedrijven als Soolutions neemt het aantal laadpalen in Nederland steeds meer toe. Heb je een elektrische auto gekocht? Dan bieden bedrijven als Soolutions jou een breed aanbod aan laadpalen en kabels. Dankzij die bedrijven, die de kennis en ervaring in huis hebben om voor jou de juiste laadpaal en laadkabels te selecteren, is er in de toekomst voor iedere elektrische auto een laadpaal beschikbaar. Heb je vragen over laadpalen? Je kunt dan contact opnemen met een bedrijf dat laadpalen en laadpalen voor elektrische auto’s aanbiedt. Die bedrijven willen graag dat er in de toekomst voor iedere auto een laadpaal beschikbaar is. Daarom helpen ze jou graag verder bij het zoeken naar een geschikte laadpaal voor jouw elektrische auto. Je kunt contact opnemen door te bellen of door gebruik te maken van het contactformulier op de website van het bedrijf. Wil je meer weten over een laadpaal installatie? Lees dan deze blog. 

 

Betrouwbare laadpalen

 

Natuurlijk moet een laadpaal betrouwbaar zijn. Met de betrouwbare en gebruiksvriendelijke elektrische laadpalen van CharPoint, Ratio en Alfa kan jouw auto razendsnel worden opgeladen. De laadpalen van deze merken zijn samengesteld uit onderdelen van hoge kwaliteit. Je weet dus zeker dat je er lange tijd gebruik van kunt maken. Gaat er onverhoopt toch iets mis met jouw laadpaal? Neem dan contact op met de leverancier. Ongetwijfeld helpt hij jou graag verder om het probleem te verhelpen Heb je een betrouwbare laadpaal gekocht? Dan wordt die laadpaal gratis bezorgd en desgewenst geïnstalleerd.

 

Installatie door een gecertificeerde monteur

Uiteraard wordt de Laadpaal installatie van de door jou gekochte laadpaal uitgevoerd door een gecertificeerde monteur. Die monteur kan een laadpaal installatie doen op iedere locatie in Nederland. In overleg met jou wordt bepaald wanneer de installatie plaats moet vinden. De laadpaal kan dus worden geïnstalleerd op een voor jou geschikt moment. Bij deze installatie zijn zowel de arbeidskosten als de voorrijkosten inbegrepen. Bij de montage wordt de laadpaal standaard voorzien van 10 meter kabel. Wordt jouw elektrische auto thuis opgeladen? Dan gaat de monteur uit van 1 fase laadpaal installatie. Bij de laadpaal wordt dan standaard 10 meter voedingskabel en 10 meter datakabel geleverd. Die bekabeling wordt ook aangelegd in een betaande mantelbuis en/of in de kruipruimte. Vervolgens wordt de aardlekschakelaar ten behoeve van de laadpaal of laadunit geleverd en geïnstalleerd. Tot slot wordt de laadpaal of laadunit geïnstalleerd en ten behoeve van jou geconfigureerd. 

De juiste laadoplossing voor jouw auto

Ook voor jouw elektrische auto kan ongetwijfeld de beste laadoplossing worden gevonden. Er zijn bedrijven die er alles aan doen om jou de best mogelijke laadpaal aan te bieden. Ze bieden de laadpalen aan voor een zo laag mogelijke prijs. Het zijn bedrijven die geloven in kwaliteit en veiligheid. Uiteraard bieden deze bedrijven de garantie dat hun laadpalen en laadkabels voldoen aan alle technische eisen. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw elektrische auto juist en veilig opgeladen kan worden.